De job van bewakingsassistent ontdekken?

  Da’s just.

  Ontdek alles over werken in de gevangenis van Antwerpen tijdens ons jobevent op 24 april 2022.

  Ontdek alles over werken in de gevangenis van Antwerpen

  Kom op 24 april kennismaken met een job als penitentiair bewakingsassistent in de gevangenis van Antwerpen. Hier zorgen we ervoor dat opgelegde straffen op een correcte, veilige en menselijke manier worden uitgevoerd. 

  Het is een uitdagende job waarin je veel geeft, maar ook veel terugkrijgt. Om je de kans te geven om te ontdekken wat de job nu juist inhoudt, organiseren we op 24 april een jobevent in de gevangenis van Antwerpen. Een van onze collega's neemt je op 24 april mee op rondleiding in de gevangenis voor een eerste blik achter de schermen. Zo kan jij proeven van de job en ontdekken of een job als penitentiair bewakingsassistent bij Justitie iets voor jou is. Ben je helemaal overtuigd? Dan kan je je na de rondleiding kandidaat stellen voor een job in de gevangenis van Antwerpen. Hierbij helpen onze mensen van de selectiedienst ter plaatste je graag op weg.

  Spreekt een job als bewakingsassistent jou aan? Schrijf je hieronder dan snel in voor het jobevent op 24 april! Vul de vier vragen in ons formulier in en bezorg ons je cv en motivatiebrief. We contacteren je vervolgens persoonlijk met meer praktische info.

  Praktisch:
  Zondag 24 april - een tijdslot van een uur tussen 9u en 18u
  Gevangenis Antwerpen - Begijnenstraat 42, 2000 Antwerpen

  Schrijf je hieronder in!

  Een unieke werkomgeving

  ?

  Nog honger naar de juste info?

  Copyright © 2021 Belgische federale overheidsdiensten